Home Praktijk Gezelschapsdieren Paarden AVG Contact Nieuws
                   
     
 
home > praktijk              
Praktijk Bereikbaarheid
Even voorstellen
Openingstijden
Bereikbaarheid
Apotheek
Opname
Voorwaarden
 

De kliniek bevindt zich aan de Wilhelminasingel 249 te Weert, op de hoek met de Molenpoort, zeer makkelijk te bereiken, ook vanaf de snelweg.

Vanuit de richting Eindhoven
volgt U eenvoudig de snelweg (A2) naar Maastricht. Neem de afslag Weert / Boshoven (afslagnr. 38) sla aan het eind van de afslag rechtsaf en houdt daarna "Weert Centrum" aan (steeds rechtuit). U komt nu vanzelf op de centrum rondweg in Weert  na de brug over het kanaal. Over de brug rechtdoor rijden, de kliniek bevindt zich na een paar honderd meter aan Uw rechterhand (Wilhelminasingel 249).anuit de richting Eindhoven volgt U eenvoudig de snelweg (A2) naar Maastricht. Neem de afslag Weert / Boshoven (afslagnr. 38) sla aan het eind van de afslag rechtsaf en houdt daarna "Weert Centrum" aan (steeds rechtuit). U komt nu vanzelf op de centrum rondweg in Weert  na de brug over het kanaal. Over de brug rechtdoor rijden, de kliniek bevindt zich na een paar honderd meter aan Uw rechterhand (Wilhelminasingel 249).

Vanuit de richting Maastricht
volgt U eenvoudig de snelweg (A2) naar Eindhoven. Neem de afslag Kelpen / Roermond (afslagnr. 40). Sla aan het eind van de afslag linksaf en volg de N68 naar Weert richting centrum.(steeds rechtuit). U komt vanzelf op de centrum rondweg in Weert ( de Emmasingel) ter hoogte van het UWV . Sla bij het begin van de voetgangerszonde links af de Emmasingel op deze gaat vanzelf over in de Wilhelminasingel (steeds rechtuit)
De kliniek bevindt zich na een paar honderd meter aan Uw linkerhand (Wilhelminasingel 249).Vanuit de richting Maastricht volgt U eenvoudig de snelweg (A2) naar Eindhoven. Neem de afslag Kelpen / Roermond (afslagnr. 40). Sla aan het eind van de afslag linksaf en volg de N68 naar Weert richting centrum.(steeds rechtuit). U komt vanzelf op de centrum rondweg in Weert ( de Emmasingel) ter hoogte van het UWV . Sla bij het begin van de voetgangerszonde links af de Emmasingel op deze gaat vanzelf over in de Wilhelminasingel (steeds rechtuit) De kliniek bevindt zich na een paar honderd meter aan Uw linkerhand (Wilhelminasingel 249).

 
                   
                   
                   
            Spoedtelefoon:  0495 - 521 966